Välkommen till en helg i hjärtats tecken!

Den 28 och 29 oktober vägleder vi dig i den nya tidens energier, där det fria hjärtats inre visdom, urkraft, glädje och kreativa förmåga står i centrum. Och som idag är mer tillgängligt än någonsin för oss alla

Vår begränsade hjärna har hittills varit det som övervägande styrt våra liv, via ärvda mönster, erfarenheter, sociala normer, religion, tradition, rädslor m m. Listan är lång. Ju äldre vi blir desto mer läggs in och ju snävare blir våra val och möjligheter att bryta en väg som inte längre känns rätt och bra.

Under två dagar kommer vi lossa medvetna och omedvetna blockeringar.

Vi vill ge dig en rak och tydlig kanal till din rena inre röst så att du lättare kan följa den i tillit och glädje. Du och din inre kraft blir helt överens om vad och vart du vill. Styrkan, glädjen och kapaciteten när det öppna hjärtat får styra är oändlig

Helgen kommer bjuda på transformerande energi-meditation, medicinsk hjärtyoga, röst- och lyssnings-övningar, ljudtonings- och vibrationsövningar, intuitions-övningar, lite vetenskap och mycket inspiration.

Det är dags att möta upp ditt hjärtas rena väg och det spelar ingen roll om du är nyfiken nybörjare eller rutinerad, alla är välkomna!

Vi som tar med dig på denna inre helgresa är:

Helena Bowin - Toning - Från hjärna till hjärta - att med vår egen rösts vibrationer knyta kontakt med vårt inre.

Jessica Vesterlund - Våga lita på vår intuition, vikten av vår intention och insikten om vår inre visdoms roll i ditt liv.

Marie Bergman - Helande ton-medicin. Vi låter den genomströmmade tonen och vibrationen full av livsmöjligheter läka och utveckla oss inifrån och ut. 

Maria Wahlström - Balanserar och stärker hjärtchakrat med Medicinsk Yoga och om vad forskningen säger om detta. 

Maria Rinné - Transformerande meditationer och om vad det nya sättet att leva, agera och skapa våra liv utifrån en "ny” källa innebär. 

PLATS: Sturebadets vackra takvåning "Oktagonen"- Stockholm City 

TID: Lördag 28 Oktober kl. 09.00-19.00 och Söndag 29 Oktober 9.00-17.00

Lördagen: Mellan 17.00-18.00 har vi mingel då möjlighet att ställa frågor ges. Kl 18.00-19.00 tar Marie Bergman med oss på en exklusiv konsert - Soul Medicin - med ett urval av Maries livssånger och en gemensam tonande själs-allsång.

PRIS: 2500,- 

INGÅR: Fika (Ej Lunch) samt en lättare Wrapp lördag kväll under minglet. 

Det är så spännande att sätta samman denna helgen där vi får med så många delar för att verkligen nå in på djupet av vårt hjärtas rena och fria röst, styrka och kreativitet. 

Att meditation och yoga är två vägar in är de flesta av oss medvetna om. När vi dessutom lägger med vibrationer, toner, musik och lär känna och höra vår egen röst blir det ett fullt paket att ta med ut i vardagen. 

Som med all förändring krävs det mod att ta stegen och vi hoppas ge dig verktygen både till att höra din inre önskan, kunna uttrycka den och våga lita till den. 

Varmt välkommen och vi ser fram emot att ta emot dig, ditt hjärta och din energi under dessa två dagar!

Maria Rinné 

Lite mer om dagen...

The world's just spinning, A little too fast, If things don't slow down soon, we might not last - So just for the moment, let's be still… /The Head & the heart "Let’s be still"

Vi lever I en fantastisk spännande tid som samtidigt kräver mycket av oss. Det är ett oändligt surr runtomkring. Vi är alltid nåbara och har ett ”nytt” fenomen med social medier som skapar förväntningar och bilder som kanske inte alltid är helt sanna. Vi kämpar på med jobb, familj och vänner i sann Kirchsteiger anda och allt detta tar tid. Har vi otur glömmer vi bort eller hittar inte tiden att känna efter, vad är det jag egentligen vill med min dag och mitt liv för att känna mig hel, inifrån och ut istället för utifrån och in. Har vi riktigt otur brakar vi in i väggen, i hög hastighet.

Vi kan kanske lura hjärnan ett tag men inte kroppen.

Den goda nyheten är att det just nu pågår ett helt fantastiskt och även omvälvande energi skifte. Från att vi har levt i alla år med att ta beslut med och från hjärnan (med dess begränsande förmåga) flyttar vi nu ner hela processen till vårt Hjärtcenter och dess oändligt fria kapacitet och energi, tillsammans med kroppen som kompass och vägvisare. Huvudet är i största grad kvar och hjälper till men inte som kapten. Detta skiftet har otroliga möjligheter i hur vi lever och skapar våra liv. 

Innan vi är där kan detta upplevas som förvirrande, lite läskigt och svårt att ta in. Jag har hamnat i en ”för-trupp” av dessa energier just för att kunna vända tillbaka och lysa upp vägen så gott jag kan för nästa grupp.

Denna helgen är en del av det.

Vi kommer alla med olika förutsättningar/vägar och vilka som är dina vet bara du.

Att vi behöver stilla våra sinnen för att höra vad vi vill och ge oss själva lite hjälp på vägen dit, det kan jag gå i god för. So just for the moment, let's be still….

Jag kommer hålla I guidade transformerande meditationer under dessa två dagar. Är du nybörjare eller rutinerad spelar ingen roll, båda går bra. Din uppgift blir att slappna av och följa den energiresa jag tar med er på för stunden. Jag kommer även berätta mer om de nya energierna som nu öppnar upp vårt hjärtcenter, lite om vad vi kan förvänta oss samt min egen resa igenom skiftet, ”so far”.

Hjärtligt välkomna!

Maria Rinné

När man blir vän med sin röst mår man så mycket bättre på många sätt. Att med sin egen rösts vibrationer knyta kontakt med sitt inre kan vara en magisk upplevelse! Att låta vibrationerna som den egna rösten skapar ge en mjuk massage inombords kan lösa upp spänningar i hela kroppen och ge oss ett inre lugn och harmoni.

Att med hjälp av sin röst ”mata” sin hjärna och hela nervsystemet med energi kan öppna upp för den egna inneboende kraften som kan vara svår att nå.

När man njuter av och tycker om sin egen röst, blir det så mycket lättare att komma andra människor nära, att kommunicera sant och ärligt – med hjärtat.

En övertonsrik röst ger oss energi och gör oss glada och pigga samtidigt som vi blir lugna och trygga! Den låter vacker och bär långt, långt bort! En övertonsrik röst uppfattas som behaglig och skapar bättre kommunikation med andra!

Det är skillnad på att höra och att lyssna. Ett bra lyssnande är grunden för en röst med många övertoner.

Lika viktig är hållningen. Den är avgörande för att vi ska kunna lyssna och använda rösten på bästa sätt.

Det ska bli så spännande att få vara en del av denna helg i höst, jag ser jättemycket fram emot det!

Helena Bowin

Helena kommer guida oss igenom: 

1. Hållningsövningar – vilken hållning är bäst för vårt lyssnande och vår röst?

 2. Lyssningsposition – en övning som tränar avspänning, koncentration och ett lyssnande med fokus på övertoner. Lyssningspositionen inleds med att vi visualiserar kroppens olika chakran med hjälp av chakrafärgerna.

 3. Röstövningar – genom att i ”lyssningsposition” tona (ljuda eller ”humma”) skapar vi en röstklang rik på övertoner. En svag ton som utan ansträngning varar länge och når långt, långt bort. Man kan tona på en ton, med stängd mun och öppen mun, på olika toner, eller på en liten melodi. Med ett förfinat lyssnande på övertoner ges rösten en vibrerande kvalitet.

Att lyssna till vårt hjärtas röst är något många av oss vill göra, följa intuitionen, expandera i självkännedom och förverkligande av den egna potentialen.

Att lära dig lyssna till och förstå din intuition och ditt hjärtas röst är en av de finaste och viktigaste gåvorna du kan ge till dig själv.

Att utveckla en relation och kommunikation med ditt inre Gps system är en resa som ger fördjupad insikt om den du är, förankring i tillit till dig själv och livet och som öppnar upp för ett helt nytt sätt att navigera i livet.

Denna resa handlar om att finna tilliten till att dina svar står att finna inom dig själv, att det bor en vishetsmästare i ditt hjärtas djupaste vrå som alltid är med i ditt lag, som vill att du ska leva ett liv i flöde och glädje samt vet att du kan hantera livets toppar och dalar.

Min mission och min passion är att stärka relationen mellan dig och din inre visdom.

Genom alla år jag har arbetat med att coacha personer till att möta sitt potential och att våga skapa sig det liv de längtar efter att leva, är det relationen och tilliten till intuitionen och hjärtats röst som är” the game changer ” för nästan alla.

När tilliten och inlyssnandet infinner sig börjar livet flöda på ett helt annat sätt. De val du gör som utgår från hjärtat leder in dig på helt andra vägar och till nya upplevelser.

Jag är glad och tacksam att under denna workshop helg vara med och guida dig in till en djupare kontakt med ditt hjärtans röst, djupdyka in i intuitionens magiska värld och dela med mig av hur du kan superladda din intuition med hjälp av dina intentioner och stärka dig i din förmåga att välja från ditt hjärta.

Mitt motto är sikta med hjärtat och ta sats med själen.

Jessica Vesterlund

”Ingen människa är en hel ö, hel och fullständig i sig själv; varje människa är ett stycke av fastlandet, en del av det hela”  - John Donne 1572-1631 

 

Hjärtsjukdomar är en av de mest dödligaste sjukdomar i världen och många får också symtom efter att ha insjuknat i en hjärtsjukdom som kan ge lägre livskvalité och påverka den sociala situationen.

I mitt arbete med hjärtpatienter som sjuksköterska är det många som verkar ha obalans i hjärtchakrat och detta genomlyses också i min forskning kring dessa patienter och yoga. Att med enkla övningar med yoga och meditation balansera hjärtchakra kan ge högre livskvalité, minska symtom och begränsa insjuknande i hjärtsjukdomar.

Jag kommer att berätta om min forskning kring yoga och hjärtpatienter i relation till att balansera hjärtchakrat och vi kommer att utföra ett yogapass och meditation som används i forskningen.

 

Namaste Maria Wahlström

Vi låter den genomströmmade tonen och vibrationen full av livsmöjligheter, läka och utveckla oss inifrån och ut. 

Marie Bergman tar även med oss på en exklusiv konsert - Soul Medicin - med delar av Maries Livssånger och en gemensam tonande själ allsång. 

Maria Rinné  - A way of life  Copyright ©Maria Rinné   *   maria@mariarinne.com

  • Facebook Maria Rinné Energy
  • LinkedIn Maria Rinné Energy
  • Twitter KeepitLight
  • Instagram MariaRinneEnergy
  • Pod Meditation Jam with Maria Rinné
  • YouTube Keep it Light